Πολιτική Απορρήτου

US Flag You can read the Privacy Policy by clicking here.

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων / Privacy Policy

www.rules-chess-strategies.com

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική») έχει σκοπό να σας ενημερώσει για τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο www.rules-chess-strategies.com υπό την προϋπόθεση ότι είστε φυσικό πρόσωπο.
Ο Ευάγγελος Καίσαρης του Φωτίου, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της ατομικής επιχείρησης/Καταστήματος με τον διακριτικό τίτλο «rules-chess-strategies» και αρ.ΓΕΜΗ: 164196603000, ενεργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Δεδομένων που εισάγονται στον ιστότοπό μας.
Η έδρα της επιχείρησής μας βρίσκεται στην Αθήνα, οδ. Δικαιάρχου αρ.106. Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1. Λίγα λόγια για το τον ιστότοπο www.rules-chess-strategies.com

Ο παρόν ιστότοπος αποτελεί τον δικτυακό τόπο και το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας (στο εξής «Επιχείρηση»). Ταυτόχρονα, μέσω αυτού μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω της οποίας παρέχονται τα μαθήματά μας σχετικά με το σκάκι αλλά και στο σκακιστικό μας φόρουμ.

Τα προσωπικά δεδομένα που Iμας παρέχετε κατά την πλοήγηση σας στον ιστότοπό μας ή την εγγραφή σας ως χρήστης (δημιουργία λογαριασμού χρήστη κ.λπ.) αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ' ευθύνη της Επιχείρησης. 

 2. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Πολιτική, αναφέρεται σε οποιαδήποτε πληροφορία σας αφορά ως φυσικό πρόσωπο, είτε ως ιδιώτη είτε ως επαγγελματία, και μπορούν να συνδεθούν με εσάς και να προσδιορίσουν, έμμεσα ή άμεσα, την ταυτότητά σας, όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, στοιχεία λογαριασμών πληρωμών κ.ά. (εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα»)

3. Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

4. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε;

4.1. Κατά κανόνα συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που επιλέγετε μόνοι σας να μας παρέχετε κατά τη περιήγησή σας στον ιστότοπό μας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει όταν συμπληρώνετε τις ακόλουθές φόρμες ή χρησιμοποιείτε τις ακόλουθες υπηρεσίες μας:
Α) Κατά την εγγραφή σας ως μέλος/την δημιουργία λογαριασμού στον ιστότοπό μας, και την χρήση των υπηρεσιών μελών.
Δεδομένα που συλλέγονται ενδεικτικά: ονοματεπώνυμο. Email, username, κωδικός πρόσβασης, Διεύθυνση, προϊόντα που έχετε επιλέξει στην «wishlist» σας, επιστροφές προϊόντων, Ενεργές Συνδρομές, Πιστοποιητικά Παρακολούθησης των προγραμμάτων elearning, Λίστα Μαθημάτων στα οποία έχετε πρόσβαση, μαθήματα τα οποία έχετε μεταφορτώσει (Download) στον υπολογιστή σας, βαθμολογίες και το περιεχόμενο των κριτικών που έχετε υποβάλει για κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε.
Προαιρετικά: Nickname, Περιγραφή Χρήστη, Link στα Social Media Profile σας (X, Facebook, Linkedin, Skype, Website), Location.
Β) Κατά την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου μας (δεδομένα που συλλέγονται ενδεικτικά: ονοματεπώνυμο, email, θέμα, καθώς και το περιεχόμενο του μηνύματός σας).
Γ) Κατά την συμπλήρωση της φόρμας "Apply as an Author", σε περίπτωση που θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την ανάπτυξη νέων μαθημάτων. (δεδομένα που συλλέγονται ενδεικτικά: ονοματεπώνυμο, email, θέμα, καθώς και το περιεχόμενο του μηνύματός σας, τυχόν επισυναπτόμενα εκ μέρους σας [π.χ. βιογραφικό]).
Δ) Κατά την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στο Affiliate Program της επιχείρησής μας, σε περίπτωση που θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας ως Affiliate. Αναλυτικές πληροφορίες για το affiliate program μπορείτε να βρείτε εδώ (δεδομένα που συλλέγονται ενδεικτικά: ονοματεπώνυμο, email, το περιεχόμενο του μηνύματός σας, ΑΦΜ, Στοιχεία Λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να γίνονται οι εκ μέρους μας καταβολές).
Ε) Κατά την συμπλήρωση της φόρμας υποβολής ενδιαφέροντος για κάποια ανοιχτή θέση εργασίας/συνεργασίας – «Career Page». (δεδομένα που συλλέγονται ενδεικτικά: ονοματεπώνυμο, email, το περιεχόμενο του μηνύματός σας, τυχόν επισυναπτόμενα εκ μέρους σας [π.χ. βιογραφικό ή portfolio])
ΣΤ) Κατά την χρήση του σκακιστικού μας φόρουμ. (δεδομένα που συλλέγονται ενδεικτικά: username, περιεχόμενο thread, σχολίων, και απαντήσεων τα οποία έχετε αναρτήσει)
Σημειώνεται πως ο κωδικός πρόσβασής σας αποθηκεύεται κρυπτογραφημένος, αποκλειστικά προς έλεγχο της πρόσβασης στον λογαριασμό σας, και η πρόσβαση της Επιχείρησής μας στα ψηφία που αποτελούν τον κωδικό δεν είναι εφικτή.

4.2. Πέραν των ανωτέρω περιπτώσεων, συλλέγονται για τους σκοπούς του ιστοτόπου και τα ακόλουθα προσωπικά σας δεδομένα:
Α) Δεδομένα και μεταδεδομένα χρήσης του ιστοτόπου μέσω της χρήσης cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συλλογή και τη χρήση των δεδομένων αυτών, παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Cookies του ιστοτόπου μας, και
Β) Επιβεβαίωση περί επιτυχίας ή μη συναλλαγής που διενεργήσατε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα για την πληρωμή προϊόντων από το καλάθι σας ή μέσω paypal. Η επιβεβαίωση αυτή μας παρέχεται αυτόματα από την Τράπεζα Alpha Bank (Nexi e-Commerce) ή το paypal, τα συστήματα των οποίων χρησιμοποιούνται για την διενέργεια των online συναλλαγών σας με την Επιχείρησή μας . Σημειώνεται πως η Επιχείρηση δεν δύναται σε καμία περίπτωση να λάβει γνώση των στοιχείων της κάρτας σας, και πως η Τράπεζα και το Paypal ενεργούν ως ανεξάρτητοι υπεύθυνοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που τίθενται σε επεξεργασία από αυτούς κατά την χρήση των υπηρεσιών πληρωμών τους, οι οποίες λειτουργούν με αποκλειστική τους ευθύνη.
Γ) Μεταδεδομένα καταγραφών ασφάλειας ιστοτόπου (security logs) που συνδέονται με την εκ μέρους σας χρήση του ιστοτόπου.

5. Επεξεργαζόμαστε Δεδομένα ανηλίκων;

Εν γένει, δεν επεξεργαζόμαστε δεδομένα που αφορούν παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών, καθώς οι υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος και της Πλατφόρμας μας απευθύνονται σε άτομα άνω των 15 ετών που έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα (βλ.. σχετικά και τους Όρους Χρήσης και Διενέργειας Συναλλαγών). Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει Δεδομένα ανηλίκου κάτω των 15 ετών, χωρίς να υφίσταται νομική βάση προς αυτό, θα προβούμε στην άμεση διαγραφή των δεδομένων. Κατά τα λοιπά, εφαρμόζονται και για τους ανηλίκους τα όσα αναφέρονται στα κεφάλαια 6 και 7 της παρούσας πολιτικής.

6. Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας;

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας αποκλειστικά για τους σκοπούς των παρεχόμενων, από την επιχείρησή μας υπηρεσιών, καθώς και για την εν γένει ομαλή λειτουργία της πλατφόρμας μας και του ιστοτόπου μας.

Τα δεδομένα σας τίθενται σε επεξεργασία ιδίως για τους εξής σκοπούς:

α) την παροχή σε εσάς των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται στους εγγεγραμμένους χρήστες του ιστοτόπου μας (Συνδρομές, μαθήματα elearning, forum κ.λπ.)

β) την ομαλή ολοκλήρωση και εκτέλεση της παραγγελίας σας, και την διευθέτηση ζητημάτων επιστροφών προϊόντων

γ) την επικοινωνία μας μαζί σας, στα στοιχεία που παρέχετε και για τα ζητήματα που μας αναφέρετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας

δ) την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου

ε) την εξασφάλιση της ασφάλειας πληροφοριών του ιστοτόπου

στ) Εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης του ιστοτόπου μας, την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών newsletter και προωθητικών ενεργειών της επιχείρησής μας

ζ) την αξιολόγηση των υποψηφίων συνεργατών και εργαζομένων της επιχείρησής μας (career page, Apply as an Author page)

η) την λειτουργία του Affiliate Program μας και την συνεργασία μας με τους Affiliates, και

θ) τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που μας επιβάλλονται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. 

7. Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Επιχείρησή μας;

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για οποιονδήποτε σκοπό, θα πρέπει να στηρίζεται επί συγκεκριμένων νομικών βάσεων.

Η επεξεργασία των στοιχείων των χρηστών του ιστότοπου για τους παραπάνω σκοπούς (κεφάλαιο 6), πραγματοποιείται επί των εξής νομικών βάσεων/για τους εξής λόγους:

Α) Για την παροχή σε εσάς ηλεκτρονικών υπηρεσιών μέσω του ιστοτόπου (σκοπός «α»), και για την ομαλή ολοκλήρωση και εκτέλεση της παραγγελίας σας και την διευθέτηση ζητημάτων επιστροφών προϊόντων (σκοπός «β»), η επεξεργασία διενεργείται επειδή είναι απαραίτητη για την λήψη προκαταρκτικών μέτρων (στο στάδιο παραγγελίας) και την εκτέλεση και παρακολούθηση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (user services) και πώλησης προϊόντων (eshop) η οποία συνάπτεται μεταξύ υμών και της Επιχείρησής μας.

Β) Για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας (σκοπός «δ»), την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα για τα οποία χρησιμοποιήσατε την φόρμα επικοινωνίας (σκοπός «γ»), και την εξασφάλιση της ασφάλειας πληροφοριών του ιστοτόπου (σκοπός «ε»), η νομική βάση της επεξεργασίας είναι η επιδίωξη εννόμων συμφερόντων της Επιχείρησής μας. Πιο συγκεκριμένα, με την επεξεργασία «δ» επιδιώκεται η αύξηση της απήχησης του ιστοτόπου μας, η επεξεργασία «γ» επιδιώκει την τήρηση αποτελεσματικών γραμμών επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και την αύξηση του επιπέδου ικανοποίησης τους, και η επεξεργασία «ε» επιδιώκει την εξασφάλιση των δεδομένων και της πνευματικής ιδιοκτησίας τόσο της Επιχείρησής μας όσο και των επισκεπτών του ιστοτόπου μας.

Γ) Για τα Δεδομένα σας που σχετίζονται με την αποστολή ενημερωτικών δελτίων/newsletter και προωθητικών ενεργειών της Επιχείρησής μας (σκοπός «στ»), η επεξεργασία διενεργείται βάσει του αρθ.11 παρ.3 Ν.3471/2006, εκτός αν μας έχετε δηλώσει την αντίθεση σας με την λήψη σχετικών μηνυμάτων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να δηλώσετε την αντίθεσή σας/εναντιωθείτε στην αποστολή των σχετικών μηνυμάτων είτε επιλέγοντας την επιλογή «unsubscribe», που περιλαμβάνεται στο τέλος κάθε σχετικού μηνύματος είτε ενημερώνοντάς μας για την εναντίωσή σας αποστέλλοντας email στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ) Για την αξιολόγηση των υποψηφίων συνεργατών και εργαζομένων της επιχείρησής μας (σκοπός «ζ»), και για την λειτουργία του Affiliate Program μας και την συνεργασία μας με τους Affiliates (σκοπός «η»), η επεξεργασία διενεργείται επειδή είναι απαραίτητη για την λήψη προκαταρκτικών μέτρων (στο στάδιο της επιλογής/recruitment) και την εκτέλεση και παρακολούθηση της μεταξύ μας σύμβασης εργασίας ή συνεργασίας.

Ε) Σε ό,τι αφορά τη χρήση Cookies στον ιστότοπό μας, το σύννομο της επεξεργασίας τους, στηρίζεται στην εκ μέρους σας παροχή συγκατάθεσης, την οποία μας παρέχετε μέσω της παραμετροποίησης του "cookie banner" του ιστοτόπου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies δείτε εδώ

8. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Αποδέκτες των δεδομένων σας είναι κατά κανόνα το απαραίτητο, σε κάθε περίπτωση, προσωπικό της Επιχείρησής μας, το οποίο έχει λάβει τη δέουσα ενημέρωση για την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Επιπροσθέτως, αποδέκτες των δεδομένων σας είναι:

1) Φυσικά και νομικά πρόσωπα, στα οποία η Επιχείρηση μας αναθέτει την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών για λογαριασμό του όπως π.χ. ο εξωτερικός συνεργάτης που παρέχει την αποθηκευτική υποδομή και υποστηρίζει τη λειτουργία του ιστοτόπου μας και ο εξωτερικός λογιστής με τον οποίο συνεργάζεται η Επιχείρησή μας. Τα συνεργαζόμενα αυτά πρόσωπα, τα οποία ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, έχουν πληροφορηθεί και δεσμευτεί εκ των προτέρων για την τήρηση της εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας, γνωρίζουν και ακολουθούν τις οδηγίες μας σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, και λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία αυτών.

2) Συνεργαζόμενες Τράπεζες ή υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών (π.χ. paypal) μέσω των συστημάτων των οποίων διενεργούνται οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές, οι οποίες ενεργούν ως ανεξάρτητοι Υπεύθυνοι Επεξεργασίας για τα δεδομένα σας στα πλαίσια της συνεργασίας τους με εμάς. Περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία των δεδομένων από τους συνεργάτες μας μπορείτε να βρείτε στις αντίστοιχες Πολιτικές Απορρήτου του εκάστοτε φορέα.

3) Εποπτικές, ελεγκτικές, ανεξάρτητες, δικαστικές, δημόσιες ή/και λοιπές αρχές και φορείς στο πλαίσιο των εκ του νόμου αρμοδιοτήτων, καθηκόντων και εξουσιών τους (όπως ο Συνήγορος του Καταναλωτή, οι αρμόδιες ΔΟΥ κ.τλ) όταν η διαβίβαση σε αυτές απαιτείται από τον νόμο ή προβλέπεται από αυτόν.

4) Δικηγόροι, δικηγορικές εταιρείες, δικαστικοί επιμελητές, εμπειρογνώμονες, πραγματογνώμονες, σε οποιαδήποτε περίπτωση δικαστικών ενεργειών στα πλαίσια διασφάλισης των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας. 

9. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Οι Εκτελούντες έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Επιχείρησή μας:

  • να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές μας,
  • να τηρούν εχεμύθεια,
  • να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Επιχείρησής μας,
  • να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,
  • να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR.

10. Στέλνουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Δεν στέλνουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα αποτελούν αντικείμενο αποθήκευσης και επεξεργασίας μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

11. Πότε διαγράφουμε τα Δεδομένα σας;

Κατά κανόνα, διαγράφουμε τα δεδομένα σας μόλις η επεξεργασία τους δεν είναι πια αναγκαία για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν ή για την συμμόρφωσή μας με τις έννομες υποχρεώσεις μας. Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα σας δεν θα διατηρηθούν για διάστημα μεγαλύτερο των 20 ετών.

Διαγράφουμε τα Δεδομένα που έχετε καταχωρήσει στον λογαριασμό χρήστη εντός διαστήματος έξι (6) μήνες από την ημέρα διαγραφής του λογαριασμού σας και 20 χρόνια από το τελευταίο log in του λογαριασμού σας· όποιο από τα δύο έρθει πρώτο.

Διαγράφουμε τα Δεδομένα σας που αφορούν τις πραγματοποιηθείσες παραγγελίες σας, πέντε έτη μετά την διεκπεραίωση της κάθε παραγγελίας.

Διαγράφουμε τα Δεδομένα για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου, μόλις δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία (newsletter) με τους τρόπους που αναφέρονται στο κεφάλαιο 7 της παρούσας Πολιτικής.

Τα Δεδομένα που συλλέγουν τα Cookies, τα διαγράφουμε σύμφωνα με την Πολιτική Cookies.

Με την πάροδο των παραπάνω διαστημάτων, τα δεδομένα σας διαγράφονται πλήρως. 

12. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο. 

13. Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής τηλεφωνικού αριθμού).

Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας στην περίπτωση που αυτή χρησιμοποιείται ως νομική βάση της επεξεργασίας.

Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, όταν η επεξεργασία βασίζεται στην συγκατάθεσή σας ή είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μεταξύ μας σύμβασης.

Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία ή αν μέρος της επεξεργασίας δεν απαιτείται πλέον για την εκπλήρωση των σκοπών συλλογής των δεδομένων σας.

Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας, όταν αυτή τελείται στα πλαίσια επιδίωξης των εννόμων συμφερόντων μας, και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας

Στις περιπτώσεις που η επεξεργασία των δεδομένων σας, για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό, βασίζεται στην προηγούμενη εκ μέρους σας παροχή συγκατάθεσης προς την επεξεργασία, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας με αποτέλεσμα η επεξεργασία να μην συνεχιστεί μελλοντικά. 

14. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να μας στείλετε σχετικό Αίτημα είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου, είτε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με τίτλο «Άσκηση δικαιώματος πρόσβασης/ διόρθωσης/ διαγραφής/ φορητότητας/ περιορισμού/ εναντίωσης», με περιγραφή του Αιτήματος σας και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. 

15. Πότε απαντάμε στα Αιτήματα σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα Αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Επιχείρησή μας μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή/και να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα. 

16. Δικαίωμα καταγγελίας

Στην περίπτωση που θεωρείτε πως: α) δεν ικανοποιήθηκε επαρκώς και νομίμως κάποιο αίτημά σας ή β) το δικαίωμα στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων προσβάλλεται από κάποια επεξεργασία που πραγματοποιούμε, έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, https://www.dpa.gr/, τηλ. 210 6475600, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή την αρμόδια αρχή για την προστασία προσωπικών δεδομένων στην χώρα διαμονή σας (εντός της ΕΕ). 

17. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Ημερομηνία Δημοσίευσης Πολιτικής: 27-04-2024 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Training Chess Program | Novice 800
Όροι Χρήσης και Διενέργειας Συναλλαγών

© Όλα τα πνευματικά δικαιώματα διατηρούνται από το Rules-Chess-Strategies.